VAD SPELAR DET FÖR JÄVLA ROLL?

Har haft en mysig vecka då jag varit ledig alla dagar utom en!
Förra veckan jobbade jag fem nätter och det tog ett tag att vända tillbaka dygnet. Men så värt det för att få vara långledig!
Har hängt med Elsa, varit och simmat och ätit middag med Maria, varit och gymmat med Rebecca och hängt med henne och hampus! Så kul att få träffa sina kompisar när man inte hinner ses så ofta längre när alla jobbar så konstigt :( bokade även biljetter till att se Wakey Wakey när dom kommer till Stockholm med hampus, ska bli hur kul som helst!!

Har också varit med mamma och Micke till Silverfallet och kollat in vad som händer i Björkis och gränsen. Vet att alla blir chockade när jag säger det här men är fett sugen på att fjällvandra! Det är ju så mysigt och fint där i Björkistrakten så hoppas vi kan göra det snart kompisar!

Idag har jag varit på en timmes promenad med Rebecca och Frida och ikväll ska jag till Jossan på lite party.
Bra lördag!!


KÄNN INGEN SORG

Ibland hamnar jag i såna perioder då jag lyssnar på Håkan Hellström hela hela tiden. Är väl inte hans största fan eller ens i närheten av att vara det, men ibland i vissa stunder och perioder så kan jag inte sluta lyssna på hans låtar. Hans texter är så speciella och fina och har funnits med mig rätt så länge. Det betyder något och det är liksom på riktigt! Är inne i en riktig Håkanperiod nu dels för att jag såg hans konsert på Skansen på tv och dog lite på grund av att han är så jävla grym och dels för att jag var och kollade på filmen som är baserad på hans låttexter som var så himla fin. Men den största anledningen till att jag lyssnar mycket på hans låtar just nu är för att jag alltid gör det när jag känner som jag gör precis just nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KÄRLEK SOM ALDRIG KAN DÖ, MEN INTE HELLER LEVA

Hej!
 
Har haft en superbra vecka i Stockholm. Har hälsat på min pappa och min släkt på hans sida och det var hur mysigt som helst att träffa alla igen! Träffade också Hanna som har övergett Kiruna för huvudstaden och det var så himla kul att se henne igen. Har inte sett henne på länge och vi hade mycket att prata om, ska försöka åka ner dit någon helg framöver och shoppa lite och dansa loss med henne!
Kom hem i lördags och då var det dags för fest på en gång. Vi var några tjejer hos Frida innan vi åkte till Landströms och till sist Royal. Var en rolig kväll!
 
Nu har jag börjat jobba igen och ska jobba hela veckan och helgen. Hade lätt kunnat vara ledig flera veckor till men vad ska man göra? Man måste ju ha pengar. Speciellt efter en vecka i Stockholm!
 
 
 

hehe märktes att det var pridevecka!
 
 
 
Vapiano!
 
 
 
 
 
 
 
 
Är kär i min nya tröja från Bik Bok. Så mysig! Kommer leva i den.