FLASHING LIGHTS

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Sedan jag skrev sist har jag jobbat, firat minijul med fina kompisar och tacos, firat Frida som fyllt år med vin och ferrumbesök, träffat Maria som är hemma från Skottland, hängt med Elsa och så har det ju varit jul såklart!
Min julafton i år var lite annorlunda för den spenderade jag minnsann på Lastaregatan, mitt jobb alltså. Men det gick bra det med och det var faktiskt ganska mysigt. Fick ju träffa min familj på kvällen och äta mommos goda mat ändå!
Var ut igår på juldagen men det var så tråkigt så kvällen slutade med att jag åkte bil i någon timme vilket var mycket roligare än att vara inne på ferrum. Tror jag börjar bli gammal, höhö. 
 
Idag har jag varit på stan och sedan kollat film med finaste Rebecca och Emilia och nu snart så ska jag försöka sova. Jag är så dålig på att somna tidigare än tre. Kanske borde ha som nyårslöfte att aldrig somna senare än tolv typ. Haha kommer säkert gå bra för brukar ju vara så duktigt på att hålla nyårslöften..inte. 
 
Ska lyssna lite på Beyoncé och hoppas på att bli trött. Hennes nya skiva är så jäkla SJUK. Bra alltså. Lyssna på den! Imorgon ska jag på stan med Elsa och kolla in rean. 
 
Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
khadije säger:

mmmm fin blom på bilden högst upp, hon längst till vänster! veckaraste tjejen!

2014-03-19 | 01:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback