DE SENASTE TVÅ MÅNADERNA

Jag skäms nästan för att det var så länge sedan jag skrev. Jag som tyckte att det var så roligt att blogga och som skulle göra det för att komma ihåg allt som hände i mitt liv. Helt plötsligt har mer än två månader gått sedan jag var inne och skrev något här sist. Troligtvis dom två roligaste månaderna i mitt liv och jag har inte skrivit ett ord om dom. Dåligt av mig. Men nu ska det bli ändring på riktigt och nu ska jag skriva lite kort om de senaste månaderna och lägga upp tusen bilder. Okej, kanske inte tusen bilder för det skulle vara nästan alla bilder i min mobil och jag vet inte om varken jag eller ni vill att ni ska se dom. Jag lovar, vissa bilder är så störda så knappt jag vågar kolla på dom.
 
Sen jag senast skrev något här har jag varit med om följande:
 Mösspåtagning
 Bal
ALANYA
 Studentvecka
STUDENTEN
 Att fylla år
Att plugga som en galning till körkortet
Att ta det förbannade körkortet
Festivala på Kirunafestivalen med mina bästa kompisar
Jobbat som en galning
Festat som en galning
Gjort en himla massa andra roligheter med alla fina människor som jag har turen att ha i mitt liv
 
Sammanfattningsvis har jag haft ett par riktigt kalasfina månader och det är så himla knasigt att tänka på att allt är över. Att tre gymnasieår bara försvann helt plötsligt och att det enda man har kvar är alla minnen och alla bilder man tagit. Därför ska jag nu lägga upp en stor bildbomb för att tänka tillbaka på, och skratta åt, allt det roliga som har hänt de senaste månaderna!
 
Mösspåtagning
 
 
 
 
 
 
 
 
Teater med draman
 

Studentskiva med klassen
 
 
 
 
Hannas avskedsbrunch
 
 
 
Grillkväll med SP3
 
 
 
 
Dagen innan studenten
 
 
Kvällen efter studenten
 
 
Kirunafestivalen 2013
 
 
 
En helg i Luleå med bästis
 
 
Åh blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på bilder som tagits de senaste månaderna. Så himla kul jag har haft och är så glad över att ha så roliga, knäppa och fina människor runt om mig!
 
Ska göra ett annat inlägg senare om studenten, balen och Alanya.
 
puss och kram på er mina fina kompisar