HOLD ON

Idag kändes det som att en del av mig försvann. 
För ungefär sex år sedan upptäckte jag ett band. Ett band med tre håriga, knäppa brorsor som blev min besatthet mer eller mindre. Jag älskade deras musik, deras personligheter och att de liksom blev en del av mig. De har alltid varit med mig sedan dess. Ibland mindre och ibland mer. Jag har som alltid vetat att jag kan gå in på youtube och kolla på deras gamla videos om jag har en dålig dag. Jag kan lyssna på gamla låtar som väcker minnen på ett sätt som ingenting annat kan och jag kan hoppas på att de kommer släppa ett nytt allbum som kommer att skapa nya minnen som kan jag tänka tillbaka på när jag blir gammal och grå. 
Idag fick jag veta att de ska splittras. Innan de hann släppa ett nytt album och innan deras turné. Det känns så himla tråkigt och det känns verkligen som att en del av mig försvinner med dom. 
Jag vet att jag är världens största nörd just nu och det är nog svårt för folk att förstå men för mig kommer de alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. De var liksom inte bara ett band för mig. De var så mycket mer. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback