SANTA MARIA - SAL - KAP VERDE - AFRIKA

I fredags kom jag och Rebecca hem från vårat lilla Afrika-äventyr! Resan har verkligen varit helt underbar och det har varit så skönt att komma till sol och värme och varken behöva tänka på något eller göra något. Det har verkligen varit "no stress" som var hela öns motto i livet. Turkosa hav och vita stränder. Precis som ett paradis!
 
 
Vi landade i Stockholm på onsdagen och åt en jättegod middag. Firade att det var semester med ett glas vin innan vi gick och la oss. 
 
 
Redan klockan 04.00 var det dags att kliva upp och innan vi satte oss på planet fick jag äntligen gå in på Victorias Secret och shoppa lite. Det är ju värt att shoppa där bara för att få påsen! 
 
 
Efter en ca åtta timmars lång flygresa var vi äntligen framme och det var bara att byta om till bikini och lägga sig i en solstol på en gång!
 
 
De två första dagarna var vädret dåligt. Vi tänkte värma oss med en "fruktig drink" men när vi fick tillbaka detta insåg vi att Kap Verdes "grej" är nog inte riktigt att blanda drinkar. 
 
 
 
 
En kväll bestämde vi oss för att ta oss ur våran "comfort zone" och gick in till stan för att äta middag. Där fick vi smaka på chokladpizza vilket låter mycket äckligare än vad det faktiskt var!
 
 
 
 
 
Efter två dagar med moln och blåst kom äntligen värmen!
 
 
 
 
En dag utanför vårat hotell möttes vi av detta. De slog på trummor och dansade i takt med musiken. Väldigt häftigt måste jag säga att det var!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På dagarna låg vi vid poolen och solade. Var med på olika aktiviteter ibland och skakade lite rumpa. Ibland badade vi i det turkosa vattnet och la oss sedan på stranden. Ibland råkade vi somna till och nästan missa lunchen! När solen började gå ner gick vi tillbaka till rummet och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi åt middag innan vi kollade på den dagliga showen på hotellet med dans och teater. På kvällarna kunde det även hända att vi var med och dansade. Ett nej var inte riktigt acceptabelt! Och som dom pensionärer vi är låg vi nästan alltid i sängen vid midnatt. 
 
Jag är så glad över att vi åkte på den här semestern! 
 
 
 
 

Kommentarer
jenny säger:

Åh ni verkar ju ha haft det bäst!! Så sjukt avis fortfarande...

2014-02-03 | 13:53:37
khadije säger:

skönt att se lokalbefolkning som är nåt annat än vitlökar, avskyr vita

2014-03-19 | 01:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback