DAG 8 - SÄTT DIN IPOD PÅ SHUFFLE, SKRIV NER DE TIO FÖRSTA LÅTARNA OCH VAD DESSA BETYDER FÖR DIG

1.  Hey - Danny Saucedo.

Haha skulle inte säga att den här låten betyder särskilt mycket för mig men den tar mig verkligen tillbaka några år bak i tiden då jag var besatt av Danny och lyssnade på hans låtar hela hela tiden. 
 
2.  Wake Me Up - Avicii 
 
Men blä vilken tråkig! Tänker bara på krogen när jag hör den här låten och på att glida bil för den är ju alltid alltid på radio. Är så jäkla less på den här låten så vill bara spy när jag hör den typ. Haha! 
 
3. Bite My Tongue - You Me At Six
 
Den här låten tar mig tillbaka till vintern 2011 när jag lyssnade som mest på albumet som den här låten är med på. Mådde inte särskilt bra då och minns när jag alltid lyssnade på YMAS påväg hem från Elsa på nätterna och hatade världen och kärlek. TUR att man tagit sig ifrån det och nu bara kan skratta åt det. 
 
4. Follow Through - Gavin Degraw 
 
Tänker på mellanstadiet när jag lyssnade som mest på Gavin Degraw. Den betyder inte särskilt mycket för mig just nu men förut lyssnade jag på den konstant och älskade den av hela mitt hjärta typ. 
 
5. Wonderful - Olle Hedberg
 
Haha vet knappt vad det här är för låt?! Den betyder absolut ingenting för mig. Har knappt lyssnat på den. Men när jag tänker på Olle så tänker jag på Hanna och när vi satt och dreglade framför Idol pga honom!!
 
6. Our Time Now - Plain White T's
 
Vad jag älskade det här bandet förut! Tänker på högstadiet och när jag knappt lyssnade på annat än älskade Plain White T's! Låten i sig betyder inte så mycket för mig men däremot gör bandet det! Så många minnen. 
 
7. Du är snart där - Håkan Hellström
 
Åh den här låten betyder väldigt mycket för mig. När ingenting känns riktigt bra är det alltid skönt att lyssna på bästaste Håkan och den här älskade älskade låten!!
 
8. Impossible - James Arthur
 
Haha åh vad jag lyssnade sönder den här låten förra året. Tänker på en viss kärlek och på hur ont det gör att inse att det man trodde betydde så mycket inte alls gjorde det egentligen. På olycklig kärlek helt enkelt. 
 
9. When I Look At You - Miley Cyrus 
 
Haha så kommer Miley med på ett litet hörn också! Kan nog inte säga att den här låten betyder särsklit mycket för mig. Lyssnade säkert mycket på den när jag var lite kääär kanske. 
 
10. Papaoutai - Stromae 
 
Har precis börjat lyssna mycket på denna men det betyder redan rätt mycket för mig och väcker roliga minnen. Har ju absolut ingen jäkla aning vad han sjunger för att den är på franska men jag tänker på när vi var i Afrika och när alla pratade alla möjliga språk och franska var ett av dom. Har verkligen börjat älska franska och den här låten är så härlig!
 
 
Alltså vilka tråkiga låtar jag fick!! 
Jag tog låtar från min lista på spotify och där finns ca 1500 låtar som jag har samlat på mig sedan 2009 typ. Alltid lika kul att sätta på shuffle för man vet aldrig vad man kan hitta där. Partylåtar, jag-vill-dö-låtar, låtar på franska, italienska, ryska, hebreiska, norska, spanska, koreanska osv. Man kan verkligen hitta allt på den listan! 
 
Trist att jag inte fick så många betydelsefulla låtar för mig men sjukt kul grej att göra ändå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback