STOLT

Idag känner jag mig stolt. Stolt över mina vänner som är så kloka, fina och underbara. Mina vänner som tycker att alla människor är lika mycket värda oavsett var de kommer från eller vilket språk de talar.
Som vågar tycka och som vågar vara förbannade över att 9,7% av de som har röstat i Sverige har valt att lägga sin röst på ett parti som Sverigedemokraterna.
För samtidigt som jag är så arg så jag bara vill dö så är jag också så otroligt glad över att det finns så många människor som tycker som mina vänner. 
Det ger mig hopp att det faktiskt finns människor som har kvar sin medmänsklighet och som tänker steget längre än vad SD gör och är villiga att kämpa för att människor som kommer från krigshärjade länder och som har det sämre än oss ska få en andra chans till ett bra liv. 
 
 
http://rebeccaafjallborg.webblogg.se/2014/may/nar-det-overkliga-blir-verklighet.html#comment
 
Jag hoppas att så många som möjligt läser Rebeccas inlägg och får en tankeställare, för nu är det nog! 
Nu måste vi alla ta ett ansvar och kämpa för allas lika värde!
Tack världens bästa vän för att du är så jäkla grym och klok <3 

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Idag är det FREDAG! Som att ni inte visste det.....

Jag är ledig i helgen så då är jag också extra glad för att det är fredag. Ikväll ska jag på inflyttningsfika hos Sandra med alla tjejer vilket ska bli supermysigt! Jenny har kommit hem också så imorgon firar vi det med lite vin och dans! KUL. Kommer bli en mysig helg med fina vänner! 

Om några veckor ska jag och Rebecca packa våra väskor igen och åka till Göteborg! Vi ska på Håkan Hellströms konsert och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar till det! Känns så himla bra att vi hinner göra en resa bara hon och jag innan hon flyttar härifrån. Usch hemska tanke!!

Ha en fin helg! 

NOW TAKE ME TO YOUR JUNGLE, I'M NOT AFRAID

Tänkte att det kanske kunde vara kul att blogga. Var ju ändå en månad sen sist nästan. Åh vad tråkigt att jag är så dålig på att skriva. 
 
Till att börja med så har jag haft VÄRLDENS BÄSTA HELG. Jag, Emilia och Rebecca tog morgonflyget till Stockholm i fredags. Där träffade vi Hanna och checkade sen in på hotellet. Var så kul att se henne igen!! Vi shoppade tills vi nästan svimmade, åt massor av god mat, drack vin, pratade tills vi fick ont i halsen och det bästa av allt - vi var på och kollade på JUSTIN TIMBERLAKE. Det var så sjukt sjukt bra! Vi hade bästa platserna och vi dansade och öste som att vi var på fetaste festen! Underbar kväll!!
På söndagen var vi på Gröna Lund och åkte allt typ. Så jäkla kul att vi hann med det också. Bästa helgen på länge!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens bästa bild som Hanna tog. Tack för en fin helg älskade vänner <3