12 APRIL 2015

Har haft en riktigt lugn vecka. Jobbade helgen och sen blev jag ledig och såklart också sjuk! Så har mest legat inne och försökt bli frisk. Har smittat Mattias också så vi har hostat ikapp och kollat igenom pinsamt många avsnitt av NCIS. 
Emilia lagade middag till hela gänget en kväll och det var sååå mysigt! Eftersom det var påsk så var ju alla som flyttat hemma i Kiruna igen så det var hur roligt som helst. 
I helg har jag jobbat och jag och Mattias tog årets första mjukglass!! Vi var därmed årets första kunder på direkten, haha! 

Nu börjar jag äntligen bli frisk och laddar upp för en kväll med Elsa ikväll och en jobba-natt-vecka! 


10 APRIL 2015

Nu har det snart gått fem månader sedan jag skrev här senast. Tänkte nästan sluta helt att skriva här men så började jag läsa mina gamla inlägg och kände att jag ville skriva ändå!

Det har ju som hänt litegrann på de här fem månaderna! 
Två månader har jag ju spenderat i en annan kontinent till och med. Jag och Emilia reste runt i sex olika länder och hade världens äventyr! 
I mitten på februari kom vi hem och då blev jag sambo med Mattias. Första gången någonsin som jag flyttat från mitt lilla rum på Trädgårdsgatan men det kändes så naturligt och bra så jag har inte ångrat mig en sekund. Kan inte tänka mig en bättre sambo!

Jag är tillbaka på lastis, är beroende av att leta inredning på internet och kramas med mina kompisar och Mattias så ofta jag bara kan! Livet är himla bra just nu.