JULI

Första juli idag! Det känns det verkligen inte som, var är sommaren?! 
Jag behöver sol och värme! 
Trots att vädret inte är på min sida så har jag den senaste tiden haft riktigt jäkla roligt. Sommaren är utan tvekan min favoritårstid. Det är bara något med sommaren som gör mig alldeles pirrig i kroppen! Det känns som att allt är lättare, roligare, mysigare.
Just den här sommaren kommer jag inte vara ledig så mycket men dom dagarna jag väl är det är planen att åka till Stockholm en sväng och att hälsa på mamma och Micke i Piteå! Sen ska jag hinna med massa middagar, vinkvällar, grillkvällar, myskvällar (och dagar) och annat kul med alla mina nära och kära innan sommaren tar slut för den här gången. Min favoritårstid. Vad jag gillar dig! 

Hanna var i stan i slutet på maj. Vi hann med att både heja fram Sverige till SEGER i Eurovision och jag fick återförenas med en galen Zekko! 


Världens bästa midsommar firades med massor av vänner och massor av snaps! Mattias ser inte så glad ut men jag lovar att han var gladast av alla, haha
En middag på Landströms med dessa skönheter värmde i hjärtat!Kirunafestivalen 2015 var KUL!!


Från tidigare idag när jag och Mattias bestämde oss för att lyxa till det lite och trotsa det faktum att det inte riktigt är sommarvärme ute ännu.

Sommaren har börjat bra med andra ord! Nu håller vi tummarna för att värmen besöker oss snart ✊🏽

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback