LYCKLIG

Jag har nog aldrig någonsin i mitt liv varit så lycklig som jag är nu. Allt är så harmoniskt, tryggt och lättsamt. Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. Mina vänner, min familj och min pojkvän. 

Så mycket har hänt på så kort tid och helt plötsligt hamnade jag precis där jag ville vara, utan att ens förstå det själv! 
Jag är sambo nu. I början var det läskigt. Herregud jag kunde ju knappt koka potatis? Hur skulle jag kunna ta hand om ett eget hushåll och hur skulle min och Mattias relation ändras? Oj vad jag tyckte det var jobbigt i början men nu känns det helt jäkla fantastiskt! Jag har till och med börjat att tycka om att laga mat och vår relation är bättre än någonsin. Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, jag fokuserar mer på mig själv, jag tar hand om mig själv och det är väl ändå ett tecken på att man mår bra? 

Jag vet inte riktigt vad meningen med det här inlägget är men jag vill bara att jag ska komma ihåg den här känslan jag har i kroppen just nu. Jag är hoppfull, spänd inför framtiden och så himla glad och tacksam för allt jag har. Det känns så jäkla bra! 
Kommentarer
Rebban säger:

Bästa bubbis ❤️

2015-07-09 | 11:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback