YOU ARE CRAZY AND I AM OUT OF MY MIND

Jag borde veerkligen inte vara vaken vid den här tiden men det är rätt så omöjligt att somna. Kom precis från Elsa och efter att man gått en promenad i tjugo minusgrader så blir man faktiskt rätt pigg!
 
Helgen har varit riktigt bra! I fredags sov jag länge efter mitt sista nattskift och sedan spenderade jag kvällen med Hampus, Emilia och Rebecca. 
Lördagen var hur härlig som helst! Spenderade hela dagen med världens bästa partyrebban. Först startade vi dagen med att gå på gymmet för att sedan gå en sväng på stan och självklart ta en obligatorisk fika. Sedan bokade vi EN RESA TILL KAP VERDE. Åh vad välbehövligt och åh vad skönt att komma bort från det här mörkret ett tag. Vi åker redan i januari så det är ju inte allt för långt bort heller. LÄNGTAR. På kvällen åt vi en jättegod middag på Landströms innan vi begav oss till Folkets Hus för att kolla på "En skam för Sverige". Så sjukt jävla bra den var. Saknar ord. Ska nog gifta mig med Soran Ismail. Sjukt sjukt bra var det! 
Kvällen avslutades sedan med ett ferrumbesök som däremot inte var så roligt. Förstår inte riktigt varför man ska envisas med att gå ut när det är så mycket roligare att bara vara hemma. Nej nu får det bli ändring! 
 
Idag har jag som sagt varit med Elsa och bara tagit det lugnt. Imorgon påbörjas en ny vecka med jobb och sen en resa till Stockholm på torsdag. Härligt! 
Hoppas ni haft en bra helg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
khadije säger:

du är en skam för sverige, finne som du är!!! havet!!!

2014-03-19 | 01:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback