DAG 4 - LÅTAR SOM DU LYSSNAR PÅ NÄR DU ÄR GLAD, LEDSEN OCH ARG

 
GLAD 
 
 
Okej när jag är glad lyssnar jag nog mest på festlåtar och det som finns på topplistan typ. Mainstream musik! MEN, jag måste bara lägga upp den här låten och musikvideon för den gör mig nog gladast av alla. Inte för att låten egentligen är så jäkla bra längre som jag dock tyckte för sju (!) år sedan när den kom ut. Men det är liksom känslan jag får när jag lyssnar på den. Känner mig som 13 år igen och vill bara sitta och kolla på bilder och videoklipp på Jonas Brothers hela nätterna och sitta och flina och vara dödskär. Haha åh så kul!
 
 
LEDSEN
 
 
 
 
 
Hehe älskar att jag kommer på fler låtar som jag lyssnar på när jag är ledsen än när jag är glad. Men har en vana att gräva ner mig lite till när jag redan är ledsen och lyssna på musik som gör mig ännu mer ledsen! Gud vad jag låter tragisk, men så hemskt är det inte. 
 
ARG
 
Okej är det många här som sett mig riktigt arg någon gång? Nä trodde väl inte det! Jag brukar liksom hoppa över det där stadiet när man är arg och gå direkt över till ledsen istället. Men ibland kan till och med jag bli arg och när jag känner mig allmänt arg på människor så kan det vara skönt att lyssna på denna!
 
 
 
 
Finns såklart tusen andra låtar som jag lyssnar på när jag är glad, ledsen och arg men just nu kan jag inte komma på några andra! 
 

Kommentarer
Maria Falalala säger:

Wohoo!! Jonas Brothers!!! Kommer ihag forsta tidningen som hade ett uppslag med dem i Sverige! Typ tva ar efter att vi hade lyssnat sonder varenda lat x)!! Bra minnen det dar! Och Nick ar fasen snyggast -bevis: han dejtar Miss World eller vad det nu hon ar!!! (De andra dejtar ingen Miss World minsann!)

2014-02-24 | 10:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback