HEJ SOLEN

Nu sitter jag och Rebecca på planet till Afrika! Om ca åtta timmar är vi framme i väääärmen. Helt jäkla underbart!

Ha det så bra där hemma kompisar 

NÄR ALLT SOM KÄNNS RÄTT ÄR FEL

 
 
 
Han. Han sitter bredvid mig och det känns som att hela min värld snurrar. Känslan kan nästan liknas vid att vara berusad. Ni vet, så där som man känner när man är lite lagomt lullig, då allt i hela världen känns världsbäst och man bara vill stanna där föralltid. Så känns det. Han pratar om något men jag kan på riktigt inte ens återberätta vad eftersom jag bara tänker på...allt. Att det verkligen är han som sitter här i samma rum som mig. För ett år sedan var detta så otänkbart. Att ens få prata med honom igen kändes så långt ifrån verkligheten som man bara kunde komma. Men han sitter verkligen här. Och det känns helt otroligt. 
 
Känslan av berusning försvinner dock i samma stund som han stänger min dörr och går. Känslan av hopplöshet infinner sig istället och jag undrar hur man kan gå från total lycka till total olycka. 
Det är väl så kärlek fungerar tänker jag. Antingen är kärlek det bästa som finns eller också det värsta. För mig är det lite både och. 
Att egentligen inte få känna så här är det värsta. Att det som känns så himla rätt egentligen är så himla fel. 
Det är svårt att acceptera att mina känslor för honom egentligen inte är till för mig. 
Och att samtidigt veta att känslorna aldrig kommer försvinna.
 
 
 
 
 
 

FLAWLESS

Måndag igen. Helgen bara försvann och nu är det redan en ny jobbvecka. Ska jobba hela veckan och helgen. KUL. Inte.
Helgen var riktigt bra. Har fikat, köpt nödvändigheter till resan (NIO DAGAR KVAR NU), träffat världens bästa Jocke som var i stan under helgen, ätit på Landströms, varit med Elsa halva nätterna och bara tagit det lugnt med vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU'RE NO ANGEL EITHER BABY

Idag mina vänner är det äntligen fredag och HELG. Jag tycker att det är extra kul eftersom att jag är ledig hela helgen. Det händer ju inte allt för ofta så sköööönt ska det bli!

Efter jobbet idag så fick jag mysa lite med mosters nya lilla guldklimp Ture! Finisvovven som är helt galen och biter mig i stortån så att det kittlas. Äh han är den enda som får kittla mig under fötterna. 
Kolla bara på honom, man kan ju inte säga nej!Nu ska jag njuta av min lediga helg!

Puss på er 

HELLO AFRICA

Vet att jag tjatar om att jag och Rebecca snart åker men för några dagar sen skickade hon dom här bilderna och jag ville bara hoppa upp och ner av glädje!!! Kan ni fatta att vi ska åka dit om två veckor?! 
 
Känns så himla lägligt och jag behöver verkligen det här nu, kan knappt vänta två veckor, vill åka NUUUU!
 
JAG DÖR
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MUST BE GOOD TO YOU

Ett nytt år har det hunnit bli sen jag skrev här sist!
 
Nyårsafton var riktigt rolig. Åt middag och festade med fina vänner hos Jenny innan vi åkte upp till stan, tolvslaget och till sist ferrum. 
 
Årets första vecka har bestått av jobb till största delen, alldeles för lite sömn och bilglid med Elsa. 
 
Ikväll efter jobbet städade jag äntligen mitt rum, fy och fan hur det såg ut. Nu ligger jag i sängen med rena sängkläder och ett nytt fluffigt täcke som jag fick i julklapp och lyssnar på fin musik. Livet kan inte kännas annat än bra då! 
 
Vill bara passa på att säga TACK till alla fina vänner för året som gått. Vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni är bäst!! Nu gör vi det här året ännu bättre och ännu roligare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sjukt tråkiga bilder men jag har blivit så dålig på att fota. Skärpning jenko!