SEMESTER

Idag är första dagen på jobbet efter en veckas ledighet. Det känns lite segt men hade en sån mysig ledighet så det gör inte så mycket! 
Jag och Mattias var i Piteå i några dagar i mamma och Mickes husvagn innan vi flög till huvudstaden. Där shoppade vi och träffade våra Stockholmsbor och bara åt gott å njöt av ledigheten! 
Haha älskar kaoset i bakgrunden 


Min älskling 

Sista kvällen åt vi på världens godaste skaldjursrestaurang

PITEÅ

Hade en så bra helg! 
Har varit på Pite havsbad hela helgen i mamma och mickes husvagn. Halva släkten är där under sommaren så det var skönt att spendera lite tid med dom.  
Nu längtar jag tills söndag då jag och Mattias åker iväg på lite semester. Först Luleå/Piteå och sen Stockholm! Ska bli så himla skönt att åka iväg och få semestra lite. 

LYCKLIG

Jag har nog aldrig någonsin i mitt liv varit så lycklig som jag är nu. Allt är så harmoniskt, tryggt och lättsamt. Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. Mina vänner, min familj och min pojkvän. 

Så mycket har hänt på så kort tid och helt plötsligt hamnade jag precis där jag ville vara, utan att ens förstå det själv! 
Jag är sambo nu. I början var det läskigt. Herregud jag kunde ju knappt koka potatis? Hur skulle jag kunna ta hand om ett eget hushåll och hur skulle min och Mattias relation ändras? Oj vad jag tyckte det var jobbigt i början men nu känns det helt jäkla fantastiskt! Jag har till och med börjat att tycka om att laga mat och vår relation är bättre än någonsin. Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, jag fokuserar mer på mig själv, jag tar hand om mig själv och det är väl ändå ett tecken på att man mår bra? 

Jag vet inte riktigt vad meningen med det här inlägget är men jag vill bara att jag ska komma ihåg den här känslan jag har i kroppen just nu. Jag är hoppfull, spänd inför framtiden och så himla glad och tacksam för allt jag har. Det känns så jäkla bra! 
MIDNATTSOLSTIGEN

Idag var vi duktiga och tog oss ut på en promenad, jag och mina kompisar. Vi gick midnattsolstigen och det var riktigt mysigt. Trots att solen inte ville titta fram....
Nu har jag fyra jobbnätter framför mig innan jag förhoppningsvis åker till Piteå i helgen. Ska bli så skönt att åka bort ett litet tag! JULI

Första juli idag! Det känns det verkligen inte som, var är sommaren?! 
Jag behöver sol och värme! 
Trots att vädret inte är på min sida så har jag den senaste tiden haft riktigt jäkla roligt. Sommaren är utan tvekan min favoritårstid. Det är bara något med sommaren som gör mig alldeles pirrig i kroppen! Det känns som att allt är lättare, roligare, mysigare.
Just den här sommaren kommer jag inte vara ledig så mycket men dom dagarna jag väl är det är planen att åka till Stockholm en sväng och att hälsa på mamma och Micke i Piteå! Sen ska jag hinna med massa middagar, vinkvällar, grillkvällar, myskvällar (och dagar) och annat kul med alla mina nära och kära innan sommaren tar slut för den här gången. Min favoritårstid. Vad jag gillar dig! 

Hanna var i stan i slutet på maj. Vi hann med att både heja fram Sverige till SEGER i Eurovision och jag fick återförenas med en galen Zekko! 


Världens bästa midsommar firades med massor av vänner och massor av snaps! Mattias ser inte så glad ut men jag lovar att han var gladast av alla, haha
En middag på Landströms med dessa skönheter värmde i hjärtat!Kirunafestivalen 2015 var KUL!!


Från tidigare idag när jag och Mattias bestämde oss för att lyxa till det lite och trotsa det faktum att det inte riktigt är sommarvärme ute ännu.

Sommaren har börjat bra med andra ord! Nu håller vi tummarna för att värmen besöker oss snart ✊🏽